• Onderhoud of herstellingen: 0474/47.21.42

Liften

Liften

U bent hier: Home / Liften

Segers Wim

20

jaar
ervaring

SEGERS WIM

Uw specialist in Liften

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden, herstellen en moderniseren van liften van alle merken. Wij hebben de nodige technologische kennis voor een vakkundige plaatsing en service in dit voor vrijwel alle merken liften.

Uw garantie op een lift die voldoet aan uw verwachtingen en eisen is de jarenlange ervaring en expertise van onze zelfwerkende zaakvoerder Wim Segers.

Wenst u een nieuwe lift te plaatsen, een lift te moderniseren of heeft u een reparatie nodig aan een bestaande lift? We komen altijd persoonlijk langs en denken mee met u om zo te kijken wat we voor u kunnen betekenen en welk advies we u het beste kunnen geven. Zo komen we samen tot de ideale oplossing.

Ook bij defecten kan u rekenen op onze snelle service. Zowel bij depannages als noodgevallen zijn wij 24/7 snel ter plaatse.

24/7-service

Onderhoud en depannage

Krijgt u te maken met een technisch defect aan uw lift? Dan kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. Wij lossen uw probleem op en komen indien nodig onmiddellijk bij u langs.

Onze service stopt niet na de plaatsing van uw lift. Krijgt u te maken met een technisch probleem? Dan kan u rekenen op onze na-service met eigen interventiedienst. Zowel voor reparaties als depannage kan u steeds op ons rekenen.

Wij hebben ook een uitgebreide onderhoudsservice waarbij op ons kan rekenen. Die uitgebreide service is een garantie op duurzaam comfort en gebruiksgemak.

Wilt u weten wat wij als specialist in liften voor uw project(en) kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag zeker ook naar onze referenties en realisaties.

PRODUCTEN

ONZE LIFTEN

Wij bieden verschillende soorten en merken van liften aan. Ontdek het aanbod op onze productpagina.

SW Liften, Segers Wim

LIFT

MODERNISEREN

Voldoet uw lift nog aan de huidige richtlijn? Vertoont de lift regelmatig storingen? Maakt hij een vreemd geluid? Zijn bepaalde zaken ouderwets of versleten? Is uw lift aangepast voor oudere mensen en personen met een beperking?

Segers Wim adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden bij het moderniseren van uw lift.

Moderniseren lift te Aalst

Project liftkooi plaatsen in decor VTM reeks

Hieronder enkele recente foto’s omtrent het plaatsen van een liftkooi in het decor van een nieuwe vtm reeks.

Moderniseren bestaande lift

Modernisatie van een lift uit het jaar 1969, met behoud van smeedwerk.

Plaatsing van een thuislift

Plaatsen van homelift te Zottegem.

Plaatsing van een goederenlift

Plaatsen van een goederenlift te dagbladhandel Globe in Gentbrugge.

Plaatsing van een thuislift

Panoramische huislift te Oostduinkerke.

Zonnepaneelinstallatie met lift in Blakmeers,Affligem

Moderniseren liftinstallatie te Sint-Niklaas

Huislift te Bever

Huislift Denderleeuw

MRL-lift Roeselare

Offerte aanvragen