• Onderhoud of herstellingen: 0474/47.21.42

Liften Pepingen

Liften Pepingen

Liften Pepingen

U bent hier: Home / Liften PepingenLift kopen PepingenOnderhoud Lift Pepingen

Segers Wim

20

jaar
ervaring

Liften Pepingen • Lift kopen Pepingen • Onderhoud lift Pepingen

SEGERS WIM

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden, herstellen en moderniseren van liften van alle merken in Pepingen. Wij hebben de nodige technologische kennis voor een vakkundige plaatsing en service in dit voor vrijwel alle merken liften.

Lift kopen Pepingen

Lift kopen Pepingen: uw garantie op een lift die voldoet aan uw verwachtingen en eisen is de jarenlange ervaring en expertise van onze zelfwerkende zaakvoerder Wim Segers. Als u een lift wilt kopen, dan moet u dus bij ons zijn. Wij kunnen u helpen met alle soorten liften: huisliften, goederenliften, keukenliften, trapliften, autoliften, rolstoelliften, beddenliften, …

Installatie, onderhoud & reparatie van liften in Pepingen

Wenst u een nieuwe lift te plaatsen, een lift te moderniseren of heeft u een reparatie of herstelling nodig aan een bestaande lift? We komen altijd persoonlijk langs en denken mee met u om zo te kijken wat we voor u kunnen betekenen en welk advies we u het beste kunnen geven. Zo komen we samen tot de ideale oplossing.

Ook bij defecten kan u rekenen op onze snelle service. Zowel bij depannages als noodgevallen zijn wij 24/7 snel ter plaatse.

Onderhoud lift Pepingen

Onderhoud en depannage

Onderhoud lift Pepingen: u kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. Wij lossen uw probleem op en komen indien nodig onmiddellijk bij u langs.

Onderhoud lift Pepingen: onze service stopt niet na de plaatsing van uw lift. Krijgt u te maken met een technisch probleem? Dan kan u rekenen op onze na-service met eigen interventiedienst. Zowel voor reparaties als depannage kan u steeds op ons rekenen.

Wij hebben ook een uitgebreide onderhoudsservice waarbij op ons kan rekenen. Die uitgebreide service is een garantie op duurzaam comfort en gebruiksgemak.

Wilt u weten wat wij als specialist in liften voor uw project(en) kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag zeker ook naar onze referenties en realisaties.

Soorten liften

Liften Pepingen

Wij bieden verschillende soorten en merken van liften aan. Ontdek het aanbod op onze productpagina.

SW Liften, Segers Wim

Liften Pepingen

INSTALLATEUR & REPARATEUR

Voldoet uw lift nog aan de huidige richtlijn? Vertoont de lift regelmatig storingen? Maakt hij een vreemd geluid? Zijn bepaalde zaken ouderwets of versleten? Is uw lift aangepast voor oudere mensen en personen met een beperking?

Installateur Segers Wim adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden bij het moderniseren van uw lift.

Liften Pepingen

Offerte aanvragen